/tilmeld-din-skole

full

TILMELDINGSPRAKSIS

Alle skoler kan få skolevenner

For at vi kan tilbyde skolevenner gennem Skolens Venner, kræves det, at skolen melder sig ind i foreningen Skolens Venner.

Skolekontingentet fastsættes mellem 1.000 - 3.500 kr. om året, afhængig af antal skolevenner og elever på den enkelte skole.

Kontingentet dækker forsikring af frivillige og diverse administrationsomkostninger.

Når jeres skole bliver medlem af Skolens Venner, får elever og lærere adgang til civilsamfundet som en ressource. I får mulighed for at inddrage frivillige i skoletiden og opleve fordelene ved at have ekstra hænder og nærvær til stede i undervisningen.

Skolens Venners lokalforeninger står for den daglige kontakt mellem den lokale skole og skolevennerne, og landsforeningen stiller derudover sit sekretariat til rådighed.

Guide

Gennemfør 5 trin og du har skolevenner på din skole.

Klar til skolevenner?

Udfyld tilmeldingsskemaet og kom i kontakt med Skolens Venners koordinatorer.

Text background color
#2a60ae
Text color
#ffffff
Venskabskontrakten

Grundstenen i det forestående samarbejde findes i Skolens Venners venskabskontrakt, som skoleleder, lærer og skoleven sammen underskriver forud for skolevennens første skoledag. Kontrakten har form af et 'aftalepapir', og er udarbejdet på baggrund af foreningens erfaringer.

Kom godt fra start

Skolevennerne er et sikkert hit blandt eleverne. Men det er forskelligt, hvor ønsket om at få skolevenner opstår. Derfor er det som regel en god ide at sikre en bred opbakning, før de nye skolevenner introduceres på skolen. Vi har samlet en række råd, der er med til at skabe gode rammer for indsatsen.