støt_fastbidrag

Støt Skolens Venner

Støt fast og gør en afgørende forskel for udbredelsen af skolevennerne. Hver måned.

Måske du husker en svær skolestart? Måske er du blevet hjulpet af en frivillig sjæl i anden sammenhæng? Måske kender du nogen, der ville ønske, de havde en skoleven?

Ved at yde økonomisk støtte til Skolens Venner investerer du i en fremtid for børn, der har brug for ekstra ro, nærvær og smil. De frivillige skolevenner bruger deres personlige overskud til at udføre en vigtig opgave i forbindelse med børns trivsel og læring og dermed muligheder for fremtiden.

Frivillige kræfter er fundamentet i Skolens Venner, og pengene bliver derfor brugt til at understøtte dem og deres uvurderlige arbejde.

Vil du læse mere om det frivillige arbejde, du er med til at holde kørende som bidragsyder? Så kig her.