/bliv-stoettemedlem

Støt Skolens Venner

Støtten hjælper os med fortsat at øge voksenkontakten med skolevenner i danske skoler.

Vil du også støtte Skolens Venner? Vi er meget glade for at modtage økonomisk hjælp, og du kan støtte på forskellige måder. Vi sætter stor pris på alle bidrag, store som små!

Bliv støttemedlem

Bliv støttemedlem og støt Skolens Venners indsats med 150,- kr. om året. Som støttemedlem bliver du inviteret til vores årsmøde, som vi afholder i august.

Bliv støttemedlem ved at kontakte sekretariatet

STØT via MobilePay

Du kan støtte Skolens Venner ved at sende et valgfrit beløb til os på

MobilePay 286845

- husk at skrive dit navn i kommentarfeltet.

STØT via bankoverførsel

Du kan støtte Skolens Venner ved at sende et valgfrit beløb til os pr. bankoverførsel.

Reg. nr: 9570 konto: 12294719

- Danske Bank

STØT på anden vis

Er du eller din organisation interesseret i at støtte Skolens Venner?

Kontakt venligst sekretariatet

STØTTE FRA FONDE

egmont fonden

Skolens Venner blev i 2019 optaget i Egmont Fonden spireprogram, som førte til, at Skolens Venner i 2020 har indgået et spirepartnerskab med Egmont Fonden til og med udgangen af 2023.

Spirepartnerskabet har til formål at gøre Skolens Venner i stand til at udbrede skolevenner til flere skoler og dermed nå markant flere børn, særligt børn i risiko for en dårlig skolestart.

Tidligere har Skolens Venner modtaget økonomisk støtte fra Trygfonden.