om os

skoleven og elever vinker til kameraet
Text background color
#2a60ae 1
Text color
#ffffff
Image Style
Om Skolens Venner

Skolens Venner er en landsdækkende frivillig-forening, der organiserer frivillige skolevenner i skolen. Skolevenner indgår som ekstra voksen i lærerstyrede aktiviteter, og kommer med tid, ro og nærvær, der er med til at understøtte elevernes personlige, sociale og faglige trivsel.

Vil du vide mere om vores indsats?

Landsbestyrelsen

Mød bestyrelsesmedlemmerne i landsforeningen. Medlemmerne kommer med forskellige baggrunde og har alle en passion for at sikre, at børn og unge trives i skolen.

Se listen her.

Mød sekretariatet, der varetager den daglige drift af Skolens Venner.

Se holdet her.

Advisory Board

Skolens Venner har samlet faglige ressourcepersoner i et advisory board, der fungerer som faglig, kreativ og strategisk sparringspartner for Skolens Venner.

Se en præsentation her.

Videnscenter

Skolens Venner samler viden om både skolevenner, børns trivsel og aktuelle problemstillinger.

Se vores udgivelser, og relevant information her.

Lokalforeninger

Rundt om i landet er skolevenner organiseret i lokalforeninger, der står for kontakten mellem skolevenner og skoler i området. Der er også en række medlemsskoler i kommuner, som endnu ikke har en lokalforening.

Find oversigten her.

NYHEDER & PRESSE
skolens venner i medierne
Text background color
#2a60ae 1
Text color
#ffffff
Image Style
Følg os

Følg med når vi deler historier om skolevennerne, og den forskel de gør for eleverne. Kom helt tæt på og deltag i debatten på vores facebook.

Følg med

På LinkedIn tager vi vores følgere med i maskinrummet og deler, hvad der rør sig i NGO-branches andedam, og perspektiverer frivillighed i skoleverdenen.