Landsbestyrelsen/Vedtægter

normal
normal
Right
Formand

Thøger Johnsen, Hørsholm

Tidl. rektor for Frederiksberg Seminarium/Institut for Skole og Læring, Metropol. Nu formand for bestyrelsen for Voksenuddannelser på Frederiksberg. Har skrevet en del børnebøger og sange. Medinitiativtager til Skolens Venner.

normal
normal
Left
Næstformand

Carsten Hogstad, Roskilde

48 år i skolens tjeneste som lærer, skoleleder, forvaltningschef og sprogskoleleder. Tidl. næstformand i Skoledirektørforeningen i Frederiksborg Amt og formand for Svogerslev lokalråd (Roskilde). Medinitiativtager til Skolens Venner.

normal
normal
Right
Kasserer

 Lise Hogstad, Roskilde

Tidligere Administrationschef på Frederiksberg Seminarium. Grundlægger af og tidligere formand for Danmarks Skolesekretærforening. Medstifter af Skolens Venner.

normal
normal
Left
Bestyrelsesmedlem

Britta Bang, Silkeborg

Har siddet i Silkeborg byråd og her arbejdet med skoleområdet. Formand for Skolens Venner i Silkeborg.

normal
normal
Right
Bestyrelsesmedlem

Inger Olesen, Hørsholm

Advokatuddannet. Har arbejdet i 33 år med eksportkreditforsikring. Tidligere direktør med ansvar for risici i Norden og Baltikum i Atradius. Medlem af bestyrelsen i Skolens Venner Hørsholm og skoleven på Usserød skole.

normal
normal
Left
Bestyrelsesmedlem

Nils-Georg Lundbjerg, Hjørring

Tidligere rektor på Hjørring Seminarium og dekan ved UCN. Formand for Skolens Venner i Hjørring.

normal
normal
Right
Bestyrelsesmedlem

Torben Højman Jensen, København

Skoleleder på Amager Fælled Skole i København. Uddannet skolelærer med flere efteruddannelser, senest Masteruddannelsen i ledelse og pædagogik fra AAU og et diplom modul i Filosofi & ledelse fra CPH Business skole. Bliver brugt til diverse sparring og input i forhold til elevers – og børns trivsel og skoledag, f.eks. af Red Barnet og Børns Vilkår.

 

normal
normal
Left
Bestyrelsesmedlem

Sverri Hammer, København 

Cand scient. pol. og har siden arbejdet med undervisning. Lektor i strategi, organisation og ledelse på DTU og partner i Mobilize Strategy Consulting og lærebogsforfatter 

normal
normal
Right
Bestyrelsesmedlem

Sarah Haug Rasch, København

Folkeskolelærer i Ballerup. Har ved siden af sit arbejde haft engagementer i forskellige foreninger, herunder frivillig rådgiver på Børnetelefonen og bestyrelsesmedlem i Dansklærerforeningen. Derudover laver Sarah en podcast “Op med hånden” om alt det fede ved at være lærer.

full
normal
Left
Vedtægter