Krav og process

Krav og process

Hvad sker der når man melder sig som skoleven?

Snart er du igang som skoleven
  • Først bliver man inviteret til en kop kaffe og samtale med kontaktpersonen fra den lokale afdeling af Skolens Venner.
  • I samtalen får man information om hvad man laver som skoleven. Samtidig bliver det ud fra ens ønsker afklaret, hvilken aldersgruppe elever man helst vi tilknyttes, om der er en bestemt skole man helst vil være på og et bestemt skolefag man vil være frivillig i.
  • Derefter kontakter Skolens Venner, den eller de skoler man gerne vil være ven med. Skolerne spørger derefter lærerne om der er nogen, der gerne vil have en skoleven.
  • Når skolen har fundet en lærer, bliver man sammen med kontaktpersonen fra Skolens Venner inviteret til et møde på skolen. På dette møde aftaler man hvilken ugedag og hvilket tidspunkt der passer læreren og skolevennen. Mødet slutter med at skolen og den frivillige skoleven underskriver en venskabsaftale og at skolevennen skriver under på at skolen gerne må indhente en børneattest hos politiet.
  • Herefter starter du som skoleven!
Center