/bliv-stoettemedlem

Støt Skolens Venner

Støtten hjælper os med fortsat at øge voksenkontakten med skolevenner i danske skoler.

Vil du også støtte Skolens Venner? Vi er meget glade for at modtage økonomisk hjælp, og du kan støtte på forskellige måder. Vi sætter stor pris på alle bidrag, store som små!

Gør en forskel og klæd den næste generation på til livslang læring

Skolens Venner er en nonprofit-organisation, som ikke modtager direkte statsstøtte. Vi er derfor afhængige af støtte og tilskud fra fonde, virksomheder, samarbejdspartnere og privatpersoner.

Hvad går min støtte til?

Din støtte går til Skolens Venners’ landsdækkende arbejde med at udbrede skolevennerne til endnu flere danske skoler. Frivillige kræfter er fundamentet i Skolens Venner, og pengene bliver derfor brugt til at understøtte dem og deres uvurderlige arbejde.

Støttemedlemmer kan for 150,- kr. om året vælge at støtte en af lokalforeningerne direkte, eller betænke Skolens Venners nationale indsats.

Vi sætter stor pris på alle bidrag, som giver os muligheden for at fortsætte udbredelsen af frivillige skolevenner i danske skoler.

Giv en mindre, fast donation til Skolens Venner. Du vælger selv det månedlige beløb.

Støt som virksomhed

Skolens Venner har til formål at opfylde FN’s 4. verdensmål ved at bidrage til at “sikre alle lige adgang til kvalitetsuddannelser og fremme alles muligheder for livslang læring”. Som medlem af erhvervsklubben kan du nyde godt af en række fordele OG støtte et godt formål.

Bliv en del af erhvervsklubben

STØTTE FRA FONDE

egmont fonden

Skolens Venner blev i 2019 optaget i Egmont Fonden spireprogram, som førte til, at Skolens Venner i 2020 har indgået et spirepartnerskab med Egmont Fonden til og med udgangen af 2023. Læs mere om projektet og den gode skolestart.

Spirepartnerskabet har til formål at gøre Skolens Venner i stand til at udbrede skolevenner til flere skoler og dermed nå markant flere børn, særligt børn i risiko for en dårlig skolestart.

Tidligere har Skolens Venner modtaget økonomisk støtte fra Trygfonden.