Esbjerg

Esjberg
full
Left
Esbjerg

Velkommen! 

Skolens Venner vil starte skolevenner op i Esbjerg over det næste 1,5 år. I efteråret 2021 starter vi op! 

Trivsel i skolen har stor betydning for børns muligheder for en god skolegang. Desværre er det ikke alle børn, der trives. Når trivselsproblemerne starter allerede i indskolingen, trækker det lange spor, og det er derfor vigtigt at sætte ind tidligt. Også fattigdom er en faktor, der spiller negativt ind ift. børns muligheder for at bestå 9. klasses afgangseksamen. Frivillige skolevenner er en ekstra støtte og hjælp til at give flere børn en god skolegang.

Frivillige foreninger er vigtige partnere, hvis vi skal sikre, at alle b'rn og unge i Esbjerg får mulighed for mulighed for at få år med masser af gode skoledage. Frivillige skolevenner er med helt inde i klasseværelset, og er et oplagt supplement til trivselsindsatsen på skoleområdet. Det er en måde at få flere lokale ressourcer i spil i skoletiden, og samtidig bygge bro mellem skole og lokalsamfund, som forhåbentlig kan blive en ny, fast tradition i skolerne i Esbjerg. 

Vi tager imod nye frivillige med åbne arme - uanset om man vil være skoleven eller være med til at nå lokalforeningens ambitioner. 

 

Kontakt

Nikita Lund
Projektkoordinator i Esbjerg 
Tlf: 61 75 35 37
Mail: nl@skolensvenner.dk

grey
Full