Adressere de svære ting - Fx Lære og Ven matcher ikke

normal
normal
Right
Håndtering af udfordringer - Fx Lære og skoleven matcher ikke

De svære ting ved at have skolevenner.

Udfordringer ved at have skolevenner.

Når mennesker skal samarbejde er det ikke altid helt uden udfordringer, det gælder også for samarbejde mellem ansatte medarbejdere og frivillige.

Hvis samarbejdet mellem en lærer og en skoleven ikke fungerer, kan skolen med øjeblikkelig virkning opsige venskabsaftalen. Skolen behøver ikke selv opsige aftalen med skolevennen, men kan kontakte den lokale afdeling af Skolens Venner, der efterfølgende tager et møde med den pågældende skoleven og meddeler vedkommende at aftalen er opsagt.

Hvis der på en skole opstår tvivl om hvilke opgave skolevenner kan varetage inden for venskabsaftalen, står lokal eller landsafdelingen af Skolens Venner klar til at tage et møde om tvivlen. Lige som at Skolens Venner gerne kommer til et møde med medarbejderne på skolen og fortæller om Skolens Venner og besvarer spørgsmål fra personalet. 

grey
Left
normal
normal
Left
Skoleven, Roskilde

”Det giver mig mulighed for at opleve noget anderledes i hverdagen. Prøve noget som er anderledes i forhold til hvad alle andre gør i min omgangskreds. Samværet med børnene giver mig glæde og sammenspillet med læreren er fantastisk.”