støt_medlemskab

bliv støttemedlem og støt frivillige skolevenner der bringer tid ro og nærvær med sig i skole
Text background color
#2a60ae 1
Text color
#ffffff
Image Style

Bliver du støttemedlem lokalt, går din støtte til lokalforeningen og det lokale arbejde.

Bliver du støttemedlem af landsforeningen sikrer du, at endnu flere børn i Danmark får glæde af vores søde skolevenner.

Frivillige kræfter er fundamentet i Skolens Venner, og støtten bliver derfor brugt til at understøtte dem og deres uvurderlige arbejde. De frivillige skolevenner bruger deres personlige overskud til at udføre en vigtig opgave i forbindelse med børns trivsel og læring og dermed muligheder for fremtiden.

Vil du læse mere om det frivillige arbejde, du er med til at holde kørende som støttemedlem? Så kig her.